Mijn favorieten

Midden Nederland MakelaarsSpecialisten in agrarisch- en landelijk vastgoed

De discipline agrarisch- en landelijk vastgoed is, mede door de vele verschillende bestemmingsplannen en aan verandering onderhevige wet- en regelgevingen, een specifiek vakgebied. Door jarenlange praktijk ervaring en ons actieve lidmaatschap bij de NVR en NVM beschikken de agrarische makelaars van Midden Nederland over de nodige expertise binnen deze discipline.
Agrarisch- en landelijk vastgoed bestrijkt agrarisch onroerend goed en alle overige onroerende objecten in het buitengebied. Hierbij valt te denken aan onder andere:


- agrarische bedrijven;
- woonboerderijen;
- landhuizen;
- campings;
- jachthavens;
- hotels;
- horecagelegenheden;

Naast haar ervaring met grond en opstallen zijn de agrarisch makelaars van Midden Nederland Makelaars B.V. ook bekend op het gebied van onteigeningen, planschades, productierechten, ruimtelijke ordening en milieuzaken.
 

Niet alleen ervaring

Als het gaat om agrarisch- en landelijk vastgoed is jarenlange ervaring binnen dit vakgebied onmisbaar. Ons team is niet alleen terdege geschoold en opgeleid, maar heeft daarnaast ook allerlei relevante trainingen en cursussen gevolgd. Bovendien zorgen we middels bijscholing en vakliteratuur dat we alle nieuwe ontwikkelingen en inzichten op de voet volgen. 
Het directe werkgebied van Midden Nederland Makelaars strekt zich uit over de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Voor onteigeningszaken en bedrijfsverplaatsing werken we landelijk. Graag vertellen we u in een vrijblijvend gesprek meer over de werkwijze en onze mogelijkheden.