Mijn favorieten

Aankoop

Bij het makelen komt veel kijken. Aangezien wij bij Midden Nederland Makelaars B.V. ons ervan bewust zijn dat het aankopen van onroerend goed voor vele klanten geen alledaagse bezigheid is, staan wij u graag gedurende het gehele traject bij.

Voor een koper is het van groot belang te weten wat er precies gekocht wordt. Midden Nederland Makelaars B.V. begeleid u graag bij de aankoop van agrarisch- en landelijk vastgoed. Zo kennen wij de regionale markt en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent wet- en regelgevingen.

Als u ons inschakelt als aankoop makelaar doen wij het volgende voor u:
  • Vooronderzoek ten aanzien van het object: kadastrale recherche, opvragen eigendomsbewijs met betrekking uitzoeken van aanwezigheid van zakelijke rechten, bestemmingsplan met voorschriften opvragen, eventuele vergunningen natrekken, informatie bodemloket opvragen en toekomstige ontwikkelingen nagaan (structuurvisie).
  • Marktwaarde bepalen: het pand wordt door ons ter plaatse opgenomen en beoordeeld op bouwkundige staat, materiaalgebruik, terrein indeling, ligging, zichtbare aanwezigheid van eventuele asbesthoudende materialen, olietanks, aansluitingen nutsvoorzieningen en courantheid. Hierna berekenen we een marktwaarde, waarbij wij ook aangeven de minimale en maximale marktwaarde van het opgenomen object.
  • Onderhandelingsfase: we bespreken met u het uit te brengen openingsbod en de daarbij behorende voorwaarden en doen, uiteraard in overleg met u eventuele vervolgbiedingen.
  • Afwikkeling van de aankoop: dit bestaat uit het beoordelen van de koopakte, screening akte van levering en de afrekening van de notaris, opname voor de levering van het object en aanwezig bij het transport.
U kunt onze diensten ook modulair afnemen.
 

Bel ons voor vrijblijvend overleg.