Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Voskuilerdijk 40 in Woudenberg 3931 MZ

Voskuilerdijk 40

3931 MZ Woudenberg, NL
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Het buitengebied rondom Woudenberg en Scherpenzeel is fraai vormgegeven met landerijen en bossages. U kunt in dit prachtige gebied plezierig wonen. In dit geval bieden wij u een combinatie aan van wonen met werken.

Wij mogen u namens onze opdrachtgevers aanbieden het vrijstaande woonhuis met aanbouw (bouwjaar 2004) met een kalvermesterij. De capaciteit van de kalvermesterij is...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Vleeskalverenbedrijf Perceeloppervlakte 00 ha 34 a 25 ca
Lees meer

Omschrijving

Het buitengebied rondom Woudenberg en Scherpenzeel is fraai vormgegeven met landerijen en bossages. U kunt in dit prachtige gebied plezierig wonen. In dit geval bieden wij u een combinatie aan van wonen met werken.

Wij mogen u namens onze opdrachtgevers aanbieden het vrijstaande woonhuis met aanbouw (bouwjaar 2004) met een kalvermesterij. De capaciteit van de kalvermesterij is circa 342 (wit)vleeskalveren. Er zijn eventueel nog uitbreidingsmogelijkheden naar 480 vleeskalveren (op de milieuvergunning).
De totale grondoppervlakte is: 3.425 m².

Omschrijving woonhuis:
De oorspronkelijke woning is gebouwd in 1955 en gerenoveerd in 2004. De aanbouw is gerealiseerd in 2004. De aanbouw is volledig geïsoleerd (vloer, spouw en dakisolatie).
De goed onderhouden woning is overwegend voorzien van isolerende beglazing en de spouw is na geïsoleerd en de woning wordt verwarmd door een Nefit Combi cv-ketel, bouwjaar omstreeks 2016.
Er zijn aansluitingen op de distributienetten van aardgas, elektriciteit en waterleiding (ook een bron via een hydrofoorinstallatie), alsmede aangesloten op de persriolering. Glasvezel is aanwezig.

De woning (inclusief aanbouw) heeft een inhoud van circa 375 m³.

Indeling woning:
Begane grond: hal (met meterkast), kelder, kantoor met vaste kast en wastafel (evt. te gebruiken als slaapkamer), gezellige woonkamer met allesbrander, woonkeuken met vloerverwarming en inbouwapparatuur (gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser), bijkeuken met vaste kast.

1e verdieping: overloop, badkamer (met douche, ligbad, wastafel, decorradiator en tevens voorzien van vloerverwarming), ouderslaapkamer met vaste kastruimte, tweede slaapkamer en aangrenzend een bergruimte (boven de aanbouw).

2e verdieping: vliering.

Omschrijving kalverschuren:
De kalverschuren zijn voorzien van een twaalftal afdelingen met 28 dieren per afdeling. De stallen worden mechanische geventileerd. In de stallen is ook een inpandige berging/werkplaats aanwezig van circa 60 m², waar ook de voerkeuken gesitueerd.
Deze voerkeuken is voorzien van een koud- en warmwatervat en een menger c.q. medicijnenmenger. Eén en ander wordt aangestuurd door een Welvaarts automaat (leverancier Doppenberg).

Voor de opslag van melkpoeder zijn er twee poedersilo’s van negen ton per stuk en daarnaast is er één ruwvoersilo van vier ton.

De hokinrichting (RVS) is van 2002, merk Wolf uit Lunteren en de voedering van de kalveren geschied via slangvoedering.

De kalverenschuren hebben een bruto vloeroppervlakte (inclusief voorkeuken en werkplaats/berging) van circa 1.350 m².

Naast de kalverenschuur is een aangebouwde garage/berging gesitueerd van circa 50 m².

De mestopslag is ongeveer 140 m³ en het mestafzetcontract van circa 800 m³ kan worden overgenomen.

Kadastrale informatie:
Gemeente Woudenberg, sectie A, nummers 1384, 1385 en 1409, samen groot 3.425 m².

Bestemming:
De bestemming is agrarisch, nader aangeduid als intensieve veehouderij.

Overige informatie is via ons kantoor op te vragen.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Vleeskalverenbedrijf Aantal kalveren 342 Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 00 ha 34 a 25 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 375 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1955 (Gerenoveerd in 2004) Kadastrale gegevens Gemeente Woudenberg Sectie A Perceelnummer 1384 Oppervlakte 85 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Woudenberg Sectie A Perceelnummer 1385 Oppervlakte 2915 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Woudenberg Sectie A Perceelnummer 1409 Oppervlakte 425 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Voskuilerdijk 40 in Woudenberg 3931 MZ Voskuilerdijk 40 in Woudenberg 3931 MZ Voskuilerdijk 40 in Woudenberg 3931 MZ

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring