Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Butselaarseweg 1 in Achterveld 3792 NG

Butselaarseweg 1

3792 NG Achterveld, NL
Beschikbaar

Omschrijving

Verkoop door middel van een vrijwillige verkoop bij inschrijving.
 
Op een fantastische (woon)locatie gelegen agrarisch bedrijf met goede vergunningen en ruim 42.000 freiland legkippen!

Deze locatie is fantastisch mooi gelegen tegen het bosgebied “het Paradijs” Naast het uitoefenen van een goed verzorgd pluimveebedrijf kunt u hier...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Pluimveebedrijf Perceeloppervlakte 23 ha 55 a 30 ca
Lees meer

Omschrijving

Verkoop door middel van een vrijwillige verkoop bij inschrijving.
 
Op een fantastische (woon)locatie gelegen agrarisch bedrijf met goede vergunningen en ruim 42.000 freiland legkippen!

Deze locatie is fantastisch mooi gelegen tegen het bosgebied “het Paradijs” Naast het uitoefenen van een goed verzorgd pluimveebedrijf kunt u hier (met werkelijk schitterend uitzicht over de landerijen en bosgebieden), zeer goed wonen.
Omdat er meerder potentiele gegadigde zijn wordt dit bijzondere perceel aangeboden door middel van een vrijwillige verkoop bij inschrijving.
 
Op dit moment is er een pluimveehouderij gevestigd met ruim 42.000 freiland legkippen.
De opstallen zijn goed onderhouden en functioneel. Zo zijn er de volgende gebouwen:
 
Op het perceel bevindt zich een fraaie oude woonboerderij, opgetrokken in steen en gedekt met een rieten deken. Er zijn aansluitingen voor aardgas, waterleiding, elektra en de riolering. Het woongedeelte is omstreeks 2004/2005 verbouwd en voorzien van c.v. (vloerverwarming op de begane grond muv de slaapkamer) en geheel voorzien van isolerende beglazing. De rieten deken is enkele jaren geleden geheel gekamd en opgeknapt.  Omstreeks 1990 is al het riet van de gehele kap vervangen.
Indeling:
Begane grond: entree/bijkeuken met opstelling van de c.v., badkamer met douche en ligbad, slaapkamer, opkamer/kelder, woonkamer en gezellige woonkeuken met openslaande deuren naar het terras
1e  verdieping: overloop, slaapkamer en grote zolder (met mogelijkheden voor extra slaapkamer(s)).
 
De (voormalige) rundveestal is gebouwd omstreeks 1988 en is gebouwd in steen en gedekt met geïsoleerde dakplaten (2017/2018). De vloer is voorzien van een betondek. Daaronder bevindt zich nog de drijfmestopslag met een inhoud van circa 300 m³. Deze ruimte is op dit moment geschikt voor de stalling van landbouwmachines maar zou ook zeer goed weer kunnen worden ingericht als stalruimte met bijvoorbeeld een potstal.
De geschatte vloeroppervlakte van dit goed onderhouden gebouw is circa 600 m².

Loods met inpandige werkplaats, Deze ruimte is gebouwd omstreeks 2012. De wanden zijn van damwand op stenen voet en de dakbedekking is met vezelcement golfplaten. Zo zijn er twee inpandige ruimtes ten behoeve van een werkplaats met garage.
De vloer is voorzien van een klinkervloer.
De geschatte vloeroppervlakte van dit eveneens goed onderhouden gebouw is circa 250 m².

In 1994 en 1995 zijn er twee pluimveestallen gebouwd. Deze zijn beide opgetrokken in steen en gedekt met vezelcement golfplaten. De stallen zijn vrijwel identiek aan elkaar. Zo is er in beide stallen in 2013 een nieuwe stalinrichting geplaatst van het merk Big Dutchman. Daarbij is ook een warmte wisselaar geplaatst en is er een “prinsen speedpacker” inpakker en een Cobot eierstapelaar/palletvuller uit 2018. In deze stallen kunt u direct “draaien” en pluimvee houden. Omstreeks 2018 zijn beide stallen ook (verder) uitgebreid met aan de buitenzijde een wintergarten.
 
Naast deze stallen bevinden zich op het perceel nog enkele kleinere opstallen voor de huisvesting van kleinvee/hobbyvee.
 
Bijzonderheden aangaande de inschrijving:
De koper van dit bijzondere geheel kan inschrijven op het geheel, te weten:
Het agrarisch bedrijf met bedrijfswoning, agrarische opstallen, erf, tuin, ondergrond en overige cultuurgrond. Het perceel is kadastraal bekend in de gemeente Barneveld, sectie G, nummer 6542. Dit perceel is groot 23 hectare, 55 are en 30 centiare.

Informatie:
Vraag een informatie set aan via Midden Nederland Makelaars b.v.
 0342 42 09 66 of aog@mnm.nl
Algemeen Aanmelding Verkoop bij inschrijving Hoofdtype(n) Pluimveebedrijf Type onderneming Leghennenbedrijf Type huisvesting Overig Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 23 ha 55 a 30 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 429 m³ Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Bouwjaar 1910 Kadastrale gegevens Gemeente Barneveld Sectie G Perceelnummer 6542 Oppervlakte 235530 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring